На Львівщині згоріли три будівлі та два автомобілі (Відео)

03.04.2020 16:28   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

1 квітня о 12:05 у селі Лісові Бродівського району виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі.

Читайте також

Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

На місце події було негайно направлено пожежно-рятувалий підрозділ. На момент прибуття вогнеборців вогонь перекинувся на цегляний гараж, розміром 5×10 м, в якому знаходився автомобіль «Москвич». О 13:12 пожежу було локалізовано та о 14:06  ліквідовано, пише - Дивись.info.

Вогнем знищено 2 будівлі та автомобіль. Вогнеборцям вдалося врятувати від вогню 2 будівлі розташовані поруч.

Також о 15:05 у місті Пустомити виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі, розміром 12×6 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 25-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Пустомити також рятувальники 4-ої і 30-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова . 

 На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь повністю охопив будівлю. О 15:30  пожежу повністю локалізовано та о 15:52 повністю ліквідовано. Вогнем знищено господарську будівлю та автомобіль ЗАЗ 1102804. Вогнеборці врятували від вогню поруч розміщену будівлю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info