Невидимий убивця. У Львові лікарка та її син отруїлися чадним газом (Фото)

У будинку перебували ще батьки лікарки.

05.04.2020 09:48   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові сталася страшна подія, від отруєння чадним газом померли лікарка та її син.

Читайте також

У Львові четверо людей отруїлись чадним газом

Про це йдеться на сторінці Українського лікарського товариства у Facebook, пише - ZNAJ.UA.

Так стало відомо, що у середу, 1 квітня від отруєння чадним газом померла завідувачка поліклінічним відділом Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Ліліана Александер та її 33-річний син Остап. 

 
Фото: LMN

Відомо, що ця трагедія трапилася близько 11 год вечора в будинку на вулиці Кондукторській. У цьому домі лікарка мешкала разом зі своєю родиною. Відомо, що у будинку перебували і її батьки. Їх каретою швидкої допомоги у важкому стані госпіталізували в реанімаційному відділенні львівської лікарні.

"Талановитий та успішний лікар, член лікарського товариства, завідувач поліклінічного відділення у Клінічній лікарні Львівської Залізниці. Бракує слів, аби описати увесь смуток і жаль. Наша лікарська спільнота у цей скорботний час розділяє біль важкої втрати. Українське лікарське товариство у Львові висловлює щирі співчуття родині та близьким", – зазначається в дописі.

Зазначимо, що з початку 2020 року у Львові сталося 29 випадків отруєння чадним газом. Внаслідок цього постраждало 63 особи (з них 17 дітей) та 3 загинуло. Наголошується, що усі випадки отруєння відбулися через недотримання правил безпеки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA