Під Львовом горіли гори сміття, в яких знайшли обгоріле тіло чоловіка (Фото)

Особа загиблого встановлюються.

16.04.2020 18:19   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, у Бродах на Львівщині горіло сміттєзвалище. На місці пожежі виявили обгоріле тіло чоловіка.

Читайте також

Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

12 квітня, близько 15.25 год., у м. Броди по вул. Богуна, на сміттєзвалищі виникла пожежа. На території сміттєзвалища було виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя, пошкоджене вогнем, пише - ZNAJ.UA.

Близько 16:30, пожежа була ліквідована.

ліквідація пожежі, скріншот з відео

«Близько 15.25 год., у м. Броди по вул. Богуна (без номера), на сміттєзвалищі виникла пожежа. Близько 16:30 год., пожежа була ліквідована. На місці пожежі виявлено обгоріле тіло невстановленого чоловіка. Обставини події та особу загиблого встановлюються", -написано у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бродівського відділення поліції. Як попередньо встановили поліцейські, чоловік загинув внаслідок займання паперового сміття. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини його смерті.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "нещасний випадок". Проводяться розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA