Ще один підозрюваний: нові деталі вбивства пари підлітків з Золочівщини

07.05.2020 13:46   Джерело: «Львівська Мануфактура Новин»
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські встановили третього ймовірного співучасника спланованого подвійного вбивства у Золочівському районі. Ним виявився неповнолітній львів’янин, пише - «Львівська Мануфактура Новин».

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

«Зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали», — розповіли про обставини злочину у поліції.

Двох мешканців Золочева поліцейські затримали 31 березня. Сьогодні, 5 травня, слідчі повідомили про підозру в умисному вбивстві третьому співучаснику – 17-річному львів’янину. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у березні оголосили у розшук 16-річну дівчину та 17-річного юнака зі Золочева. Згодом їх знайшли мертвими,  їхні тіла спалили та закопали у лісі наркоторговці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Львівська Мануфактура Новин»