На Львівщині зафіксовано 72-у смерть від коронавірусу

Жінка померла в обласній інфекційній лікарні

08.06.2020 09:29   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля
У Львові, вночі  8 червня, у реанімації Львівської інфекційної лікарні, від ускладнень COVID-19 на фоні супутньої хвороби померла 73 річна хвора.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Як пише - Четверта Студія, заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні з медичної частини Ігор Берник повідомив у ФБ, що за попередню добу, 7 червня, у Львівській  області за результатами ПЛР-діагностики, ще у 41 особи  підтверджено діагноз CoVid-19 (всього підтверджено у – 2162 осіб).

За весь період поступлення в лікарню хворих з CoVid-19: 293 чол. виписано з одужанням (по області одужало – 524); 18 хворих померло (по області – 72).За минулу добу до приймального відділення лікарні звернулось – 30 ос., з них:26 – проконсультовано, відібрано зразки матеріалу для ПЛР-дослідження на CoVid-19, скеровано на домашню самоізоляцію до отримання результатів та спостереження сімейного лікаря;4 – госпіталізовано, з них:
1 – з підозрою на CоVіd-19, хв. з м. Львова;

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія