У Львові чергова смерть медика: від COVID-19 померла завідувачка лабораторного центру

27.06.2020 08:25   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

26 червня внаслідок ускладнень зумовлених COVID-19 померла завідувачка Львівського міського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Михальчук. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила головний епідеміолог Львівщини, лікар-інфекціоніст Наталія Тімко.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Це 127 смерть від коронавірус на Львівщині і 7 смерть медика, пише - Гал-інфо.

«Сьогодні перестало битися серце хорошої і мудрої Людини, Жінки, Мами, Бабусі,  яка все життя віддала роботі у СЕС, де працювала завідуючою санітарно-гігієнічного відділу СЕС Франківського району м. Львова,  в подальшому очолила лабораторний центр м. Львова...Михальчук Галини Трохимівни. ЇЇ життя забрав коронавірус...Могла ще жити, працювати, втілювати у життя плани... Не судилось. Була для людей мудрим наставником. Давала поради, настанови. Любила свою роботу. Любила життя. Це 127 смерть на Львівщині від коронавірусу. Скільки їх ще буде? Вічна пам*ять Вам, Галино Трохимівно! Співчуття родині..», - написала Наталія Тімко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо