У Львові водій маршрутки напав на людей з ножем

Нерви місцевих жителів вже на межі.

29.06.2020 09:43   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові водій автобуса напав на людей з ножем через корки. Про подробиці події розповідає користувач Facebook Orest Helmner, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Напад на жінку на переході у Львові. Деталі (Відео)

Як розповів один з очевидців, інцидент стався на вулиці Розточчя неподалік виїзду зі Львова. На жаль, очевидці не встигли зняти момент з нападом, однак на місце події відразу ж викликали співробітників поліції, які склали відповідний протокол.

 
Фото: Orest Helmer

Як пояснив Орест, причиною нападу водія маршрутки з ножем на людей стали багатогодинні корки по вказаній вулиці. На його думку, причиною корок стала байдужість місцевої влади щодо транспортної політики.

Вже кілька місяців місцеві забудовники риють самовільно собі каналізацію, в яку нещодавно ледь не провалилися діти. Влада міста на це ніяк не відреагувала, як і поліція, тому місцеві жителі самостійно вирішили цю проблему, змусивши забудовників зарити ями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA