Роман Онишкевич

Роман Онишкевич

Журналіст, редактор, forpost.lviv.ua

Про львівського Бумчика

03.07.2020 15:26   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Роман Онишкевич

Шановне панство! Цими днями святкуємо визначну дату: дворіччя зустрічі мера Львова Садового з відомим малолітнім дурнем Пашею Бумчиком. Не міг проминути цієї славної подіїі дозволю собі нагадати, як це було два роки тому.

ПРО ЛЬВІВСЬКОГО БУМЧИКА. Вік живи – вік учись. Тепер вже і я знаю, хто такий Бумчик. Спершу думав, що то якесь юне талантище, а виявилося - просто малолітній дов…йоб. Я навіть не полінувався подивитися кілька його трюків. Особливо інтелектуальними виявилися той, де вони з друзями кидають один одному на голову презервативи з водою, і той, де добродій Бумчик намагається натягнути собі на руку ті ж презервативи у кількості ста штук (не знаю, чи здійснив цей героїчний чин, бо не додивився). Тож мені стало цікаво, чи демонстрував Бумчик ці трюки Андрію Івановичу Садовому, чи може вони змагалися, хто більше гандонів на себе натягне.

А якщо серйозно, то, як на мене, львівському меру щось пороблено. За деякі витівки того цілого Бумчика (як от їзда на дахах поїздів і тд.) йому щонайменше треба надавати по сраці. Ну хорош малі діти з того тішаться з огляду на свій вік. Але коли міський голова приймає в себе малолітнього ідіота, він таким чином легітимізує і кидання презервативами, і їзду на дахах. Такий мудрий мер, від отців церкви не відірвеш, але замість того, щоби пояснити дітям свого міста, що їхній Бумчик просто довб…об і застерегти від дурнуватих учинків, дорослий львівський Бумчик-Садовий всіляко демонструє прихильність до глупого шпанюка.

Тепер можна думати-гадати, з ким до виборів ще встигне зустрітися Андрій Іванович заради своєї популярності. В принципі, ідіотів, різного штибу у нас не бракує. Стрічатися не перестрічатися. Ну і щоб бути ближчим до народу, треба грати за його правилами. Делегацію від алкоголіків і наркоманів мер може приймати з перегаром, недопитою чверткою в кишені та шприцом за вухом. Прихильників сексуальних перверзій згодилося би приймати у шкіряному кашкеті і в обтягуючих дупу споднях, а нудистів львівський Бумчик може зустрічати у костюмі Адама і надутими замість кульок гандонами. Певно ж, Бумчик-джуніор залишив своєму старшому корєшу пару штук на сувеніри.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальні мережі