У Львові прокурори готують підозру для викритого на хабарі службовця обласного управління Укртрансбезпеки

20.07.2020 08:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За версією правоохоронців, старший державний інспекторів одного із відділів Управління Укртрансбезпеки у Львівській області вирішив нажитись за рахунок підприємця, який надає послуги з міжнародних перевезень вантажів.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Чоловік випадково загубив використаний дозвіл (ліцензію), а відтак не міг отримати наступний, не здавши попереднього.

Таким чином, не міг здійснити подальшого перевезення товару через кордон.

Цим і скористався винахідливих службовець, який вимагав у бізнесмена 4 тис грн за зняття з бази обліку втраченої посвідки.

29-річного чоловіка затримали «на гарячому» у власному робочому кабінеті на вулиці Галицькій у Винниках.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Прокурори готують для них повідомлення про підозру, а також клопотання до суду для обрання запобіжного заходу. 

У разі доведення вини, імовірному зловмиснику «світить» від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

На цей час тривають невідкладні слідчі дії, а також здійснюється обшук у помешканні фігуранта. Крім цього, встановлюється причетність інших осіб.

Неправомірні дії фігурантів задокументували прокурори спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові та оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР НП України у середу, 16 липня 2020 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews