У Львові від COVID-19 помер водій швидкої допомоги (Фото)

Медики боролися за його життя до останнього.

20.08.2020 13:33   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині коронавірус забрав життя водія швидкої допомоги, який протягом 30 років рятував людські життя. Про скорботну новину повідомив Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Facebook, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Сидір Мар'ян протягом 30 років працював водієм на 5-й підстанції Львівської швидкої допомоги. Нещодавно його у важкому стані госпіталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру. Незважаючи на старання медиків, здолати COVID-19 йому не вдалося.

«У сім’ї ЛОЦЕМД МК непоправна втрата – від COVID-19 сьогодні помер наш колега Сидор Мар’ян Антонович, який 30 років свого життя віддав служінню людям. Працював водієм екстреної допомоги на ПС-5 міста Львова. Завдяки його праці було врятовано багато людських життів. Мар’яна Антоновича у важкому стані шпиталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру, де, незважаючи на зусилля лікарів, наш колега помер», - повідомили в медзакладі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA