У Львові неадекват громив камінням машини і кликав копів

Люди, які постраждали від його дій, подали до поліції заяви.

22.08.2020 08:32   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові затримали чоловіка, який кидався камінням в автомобілі. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

У Львові суд оштрафував молодика, який на камеру трощив поїзд (Фото)
У Львові судитимуть імовірного хулігана, який намагався убити людину

Зазначається, що інцидент стався на проспекті Червоної калини, що в Сихівському районі. Неадекватний громадянин кидався під колеса транспорту на дорозі та жбурляв каміння по машинам.

При цьому, за словами свідків інциденту, чоловік вимагав від перехожих, аби вони викликали правоохоронців. Зрозуміло пояснити свої дії неадекват не міг. Врешті-решт на місце події викликали поліцейських, які затримали та забрали чоловіка до відділку.

За словами свідків, перед тим, як влаштувати масове побоїще камінням, цей же чоловік розбив скло в маршрутці. Водій маршрутки, натомість, вдарив хулігана битою.

У поліції з’ясували, що порушник громадського спокою перебував під дією наркотичних речовин і є мешканцем міста Добромиль.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA