На Львівщині внаслідок пожежі постраждало двоє людей

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

02.11.2020 09:27   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

30 жовтня о 15:11 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Андріївка Радехівського району на вул.Піскова, 52.

Читайте також

У 14-поверховому будинку у Львові загорілася шахта ліфту
У Львові розрізали металеву огорожу, щоб звільнити собаку

Загорання виникло в літній кухні розміром 6×4 м, повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише - Дивись.info.

До місця події було негайно направлено рятувальників з Червонограду і Радехова та залучено місцеву пожежну команду с.Бишів. Прибувши на місце події надзвичайники приступили до ліквідації займання і вже о 15:43 пожежу було локалізовано та о 16:21 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі продуктами горіння отруїлась 60-річна власниця і отримав опіки І ступеня її 60-річний чоловік. Від госпіталізації постраждалі відмовились.

Вогнем було знищено дах та речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м. Завдяки злагодженим і оперативним діям вогнеборців врятовано 2 будівлі. До ліквідації займання залучалось 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info