Поліція шукає винуватця і свідків смертельної ДТП у Львові

69-річний чоловік випав з автобуса на тротуар та від отриманих травм помер на місці події.

14.11.2020 14:38   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка у Львові.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Як пише «Четверта студія», у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що 12 листопада близько 17.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який загинув внаслідок ДТП на зупинці громадського транспорту по вулиці Грінченка у Львові.

На місці події працювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблого – 69-річного мешканця одного з сіл Жовківського району. За словами очевидців події, чоловік нібито випав з автобуса на тротуар та від отриманих травм помер на місці події.

За фактом слідчі, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія