У Львові поліцейські встановили особу водія, який скоїв наїзд на дитину та втік з місця події

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події.

17.11.2020 20:16   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

12 листопада о 17.40 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Львові на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука водій легковика скоїв наїзд на 11-річного львів’янина, та втік з місця події. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ключиці, та був доставлений у лікарню, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

До пошуку водія-втікача були залучені співробітники всіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Невдовзі правоохоронці встановили, що до наїзду на хлопчика причетний 20-річний львів’янин та розшукали автомобіль ЗАЗ «Таврія», яким він кермував.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД