60-річний львів’янин жорстоко побив знайомого

06.12.2020 11:21   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

3 грудня о 22.05 до поліції  надійшло повідомлення від медиків про те, що вони госпіталізували 40-річного львів’янина з важкими травмами, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

Поліція встановлює причини масової бійки зі стріляниною у Львові
Уночі у Львові сталася масова бійка зі стріляниною (Відео)
Жителя Волинської області засудили у Львові за побиття до смерті

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники  кримінальної поліції, спільно зі слідчими Галицького відділу поліції встановили, що скоєння злочину причетний 60-річний львів’янин.

Також поліцейські встановили, що  ввечері 3 грудня під час розпивання спиртних напоїв  у квартирі на вулиці Лисенка між пенсіонером та його знайомим виник конфлікт. Під час сварки зловмисник побив 40-річного чоловіка, завдавши йому, згідно висновку експертів, важких тілесних ушкоджень.

Сьогодні, 4 грудня слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва  Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере 60-річному зловмиснику  запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД