У Червонограді взяли під варту підозрюваного у грабежі

15.02.2021 16:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд задоволив клопотання  Червоноградської місцевої прокуратури про обрання 42-річному мешканцю Червонограда, якого підозрюють у грабежі за попередньою змовою групою осіб, із проникненням у житло, поєднаного із насильством (ч.3 ст.186 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання піл вартою.

Читайте також

Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
У Львові у підприємця зловмисники відібрали 4,5 мільйони гривень

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що минулого тижня у м. Червоноград було вчинено грабіж: двоє осіб  таємно проникли у житло, звідки викрали гроші та цінні речі (зокрема, золоті прикраси та колекційні монети), однак вийти із награбованим їм не вдалося – їх спіймали «на гарячому» власники помешкання. Одного із зловмисників допомогли затримати сусіди, але його спільнику вдалося втекти.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Червоноградського ВП ГУ НП у Львівській області.

За вказані дії чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews