У Львові у підприємця зловмисники відібрали 4,5 мільйони гривень

11.06.2020 11:31   Джерело: NewFormat
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 9 червня, у Львові зловмисники напали на чоловіка та відібрали у нього сумку з грошима. Одразу після скоєння злочину оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції затримали нападників, повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, пише - NewFormat.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Співробітник обласного управління отримали інформацію про розбійний напад на підприємця у мікрорайоні «Сихів». Зловмисники відібрали у громадянина сумку з грошима. Проведеними заходами нападників вдалося затримати одразу після скоєння злочину. Всі вони є місцевими мешканцями, один з них раніше був засуджений за вчинення тяжкого злочину. Під час затримання зловмисники чинили опір правоохоронцям та намагалися втекти», — йдеться у повідомленні.

На даний час встановлено, що зловмисники стежили за потерпілим, який веде господарську діяльність на території одного з місцевих ринків. За наявною інформацією, затримані особи «спеціалізувалися» на розбійних нападах. Дана інформація буде перевірятися під час досудового розслідування.

Дії затриманих кваліфіковані за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

На місці працює слідчо-оперативна група, проводяться першочергові слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: NewFormat