Експравоохоронець зі Львова перевозив у дитячих іграшках кокаїн (Фото)

19.02.2021 19:34   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

За даними слідства, мешканець міста Львів – експрацівник правоохоронного органу організував незаконну схему збуту кокаїну, відправляючи з Львова до столиці оптові партії наркотиків приватними службами таксі. При цьому наркотичні засоби маскувалися у дитячих іграшках, пише - WestNews.info.

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
На Львівщині припинено діяльність злочинної групи, яка торгувала наркотиками

Як повідомила офісі Генерального прокурора, правоохоронці затримали організатора в порядку ст. 208 КПК України після чергового епізоду збуту наркотику в особливо великих розмірах мешканцю столиці.

У подальшому в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору – кокаїн вагою близько 1 кг вартістю понад 4 млн грн, електронні ваги, пакети для фасування тощо.



Наразі затриманому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Окрім цього, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину.



Заходи з викриття проводилися прокурорами спільно Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Слідчим відділом Печерського управління поліції Головного управління Нацполіції у місті Києві.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info