У Львові 46-річний іноземець намагався підкупити працівника СБУ

05.03.2021 08:26   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники Головного управління внутрішньої безпеки СБ України у Львові викрили вірменина на пропозиції хабара співробітнику Служби, пише - Форпост.

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

За даними досудового слідства, запропонував правоохоронцю гроші представник однієї з нацменшин регіону, який займається нелегальним гральним бізнесом. Він намагався схилити спецслужбовця до отримання неправомірної вигоди за неперешкоджання в оформленні дозвільних документів на постійне проживання в Україні. Співробітник СБУ у встановленому порядку повідомив керівництво про протиправну пропозицію.

Правоохоронці задокументували факт передачі неправомірної вигоди і затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Операція проводилась спільно зі слідчими ГУ Нацполіції Львівщини під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост