Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди

05.08.2020 09:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Ідеться про затриманого цьогоріч, 21 лютого, начальника одного зі слідчих відділів слідчого управління ГУ НП у Волинській області, який вимагав та отримав від особи 3 тис доларів США неправомірної вигоди за непритягнення його та його матері до кримінальної відповідальності.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Крім цього, за версією слідства, за ці гроші правоохоронець обіцяв не вилучати автомобіль, який фігурував у рамках кримінального провадження.

Такі дії поліцейського кваліфіковано за ч.3 ст.368 КК України, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

На цей час досудове розслідування, яке здійснювалось слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області, завершено, а обвинувальний акт скеровано до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду по суті.

У разі доведення вини імовірному зловмиснику загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews