«Хабар» для уникнення відповідальності за водіння у нетверезому стані: справу передано до суду

15.03.2021 11:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 42-річного жителя м.Кам’янка-Бузька, якого обвинувачують у пропозиції та обіцянці службовій особі надати їй неправомірну вигоду (ч.1 ст.369 КК України).

Читайте також

У Львові патрульні затримали нетверезого водія на краденому мотоциклі
Протоєрей УПЦ МП у Львові взяв на поруки нетверезого водія
У Львові нетверезий водій запропонував патрульній одружитись (Фотофакт)

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у лютому поточного року у м. Кам’янка-Бузька водій Опеля запропонував неправомірну вигоду у розмірі 1700 гривень, поклавши грошові кошти у салон службового автомобіля патрульної поліції. Натомість обвинувачений хотів уникнути складання правоохоронцями протоколів про керування авто у стані алкогольного сп’яніння та порушення ПДР.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ ВП №5 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 (17000 – 68000 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews