У львівській лікарні помер 24-річний тернополянин, який отримав 80% опіків тіла (Відео)

17.03.2021 11:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 17 березня, у комунальній міській лікарні №8 помер тернополянин Дмитро Мудрий, який 11 березня отримав важкі опіки внаслідок вибуху газу, пише - Щоденний Львів.

Про це написала його мама, Олена Мудра, у Фейсбуці.

"17.03.21 7 00 ранку
Діма полетів у вирій...
Лікарі зробили все, що могли...",- повідомила Олена Мудра.

Нагадаємо, як повідомляв сайт "20 хвилин.Тернопіль", 11 березня в 11 год. 52 хв. до рятувальників надійшло повідомлення про вибух та пожежу в приватному будинку на вул. Самчука у Тернополі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області. До місця події рятувальники прибули в 11 год. 58 хв. та виявили, що горять речі домашнього вжитку на площі 5м.кв в приміщенні кухні. Пожежу ліквідували за 10 хвилин, о 12.09. Внаслідок пожежі термічні опіки отримали двоє чоловіків, господар будинку та його син. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів.

Родина, друзі Дмитра організували збір коштів для його порятунку. Кілька сотень донорів зголосилися здати кров для Дмитра Мудрого.

"Друзі Дімона за декілька годин зварили ліжка для Діми і Олега (Ш.Л.- батька Дмитра, який також потрапив у лікарню з опіками). На ліжка натягується тканина і робиться гамак. Вільно циркуляція повітря допомагає одужанню", - писала 9 годин тому Олена Мудра.

Але стан 24-річного Дмитра був дуже важким.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews