Льв’янин, який стріляв у перехожого, звів рахунки з життям

20.03.2021 19:49   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові невідомий зловмисник кілька разів вистрелив у чоловіка, який саме вийшов з кафе, після чого втік з місця події.

Читайте також

Львівська волонтерка, яка намагалася себе підпалити, погрожує голодуванням
На Львівщині військовослужбовець намагався покінчити життя самогубством у присутності командира
Львівські патрульні врятували 32-річну жінку від самогубства

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські, пише - ПРОЗАХІД.

Правоохоронці встановили особу пораненого – 34-річного жителя міста Одеса. Медики виявили у нього чотири вогнепальних рани – зараз чоловік перебуває у реанімації.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника, який стріляв в одесита – ним виявився 53-річний львів’янин. Його тіло з вогнепальним пораненням в області голови правоохоронці виявили за місцем проживання – повернувшись додому, чоловік вчинив самогубство.

Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Окрім того, слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».

Проводиться розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД