На дорозі у Городку розкидали металеві їжаки: смертельних ДТП уникли дивом

31.03.2021 18:55   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Городку на дорозі розкидали травмонебезпечні «їжаки». Автомобіль, який наїхав би на цю металеву перешкоду навіть на невеликій швидкості, мав би летіти кульбітом.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова спілки АТО Городоччини Віталій Смілка, пише - Щоденний Львів.

«Нещодавно читав на сторінках ФБ, як Нац.Корпус проводив акцію (15-20 осіб, приблизно 20-30 хв, нікого з місцевих жителів на фото я не побачив) навпроти цегельного заводу «Керам Буд». Акція проти власників заводу. Ну, було та й було, мирна акція, добре організована та й, зрештою, у вільній країні ми маємо право висловлювати свою громадянську позицію і це - правильно, особливо у час, коли в країні - війна», - зазначив Віталій Смілка.

За словами ветерана, минуло зовсім мало часу і йому, як голові спілки АТО, почали телефонувати хлопці-АТОвці, які працюють на цьому заводі.

Віталій Смілка переповів те, що йому повідомили: «За деякий час після акції підїхав бус (на фото) та почав розсипати отакі «їжаки» навпроти заводу, на ПРОЇЖДЖУ ЧАСТИНУ!!!!».

Голова спілки АТО вважає це не просто хуліганством, а криміналом, який, за його словами, поліція задокументувала і відкрила провадження.

«Перше, про що я подумав.....та я нещодавно цією дорогою їхав зі своєю 5-річною доцею в с.Речичани!!!! ВИ ЩО ТВОРИТЕ????!!!!! ХЛОПЦІ, ВИ - ГЕТЬ ЗДУРІЛИ!!!! ТАМ ЛЮДИ ЇЗДЯТЬ ЗІ СВОЇМИ СІМ'ЯМИ!!!! ДІТИ НА ВИЛОСИПЕДАХ!!!! Вам будь-який водій, який їздить, скаже, що це - ЗЛОЧИН!!! НЕ ДАЙ БОГ, НАЇХАТИ НАВІТЬ НА НЕВЕЛИКІЙ ШВИДКОСТІ НА ТАКОГО «ЇЖАКА», І АВТО ПРОСТО ЛЕТИТЬ «КУЛЬБІТОМ»!!!!!! А у авто - діти, жінки, батьки можуть бути!!!!

НЕ ПОТРІБНО З ТАКИМИ «ПОДАРУНКАМИ» Приїжджати до нас!!!!

Хочете мітингувати???!!!! Я сам готовий вас підтримати - але під стінами ГПУ, СБУ, Аваківського офісу!!! Нехай справи відкривають!!!» - емоційно написав Віталій Смілка.

У коментарях до цього посту є окремі припущення, що розкидання «їжаків» могло бути провокацією з боку власників заводу, який пікетував Нацкорпус. Нагадаємо, підприємство пов'язують з Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком.

Але факт розкидання «їжаків», який зафіксовано на відео та фото, є безсумнівним.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів