На Львівщині чоловік підірвався на гранаті

Працівники поліції подію кваліфікували за статтею про «самогубство».

01.04.2021 19:19   Джерело: Главком
Опубліковано : Патрік Скеля

У селі Хоросно в Пустомитівському районі на Львівщині 31 березня колишній учасник АТО підірвався на бойовій гранаті й загинув на місці до приїзду медиків. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції в області, пише - Главком.

Читайте також

У Брюховичах виявили шість застарілих боєприпасів
У Львові повідомили про замінування 30 супермаркетів
Затримали 55-річний чоловіка, який «замінував» квартиру у Львові

Трагедія сталася на подвір’ї домоволодіння, правоохоронцям про нього сповістили приблизно о 17:15 середи. Цю подію кваліфікували і за статтею про «самогубство».

Стражі порядку встановили, що внаслідок вибуху постраждав 47-річний місцевий мешканець. Ручна граната РГД-5 вибухнула в кишені його брюк – чоловіку відірвало ногу, а вже за декілька хвилин він помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою "самогубство" та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/na-lvivshchini-cholovik-pidirvavsya-na-granati-746703.html


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Главком