Зухвале невиконання судового рішення – судитимуть 25-річного мешканця Миколаєва

16.04.2021 09:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 25-річного мешканця Миколаєва, якого обвинувачують в умисному невиконанні рішення суду (ч.1 ст.382 КК України).

Читайте також

У Самборі охоронця супермаркету судитимуть за перешкоджання журналістській діяльності
За грабежі у Львові засудили рецидивіста
Золочівська прокуратура виявила незаконне надання в оренду 60 га землі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що чоловік умисно не виконував постанову Миколаївського районного суду, згідно якої його притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та накладено штраф у розмірі 10 200 грн, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Однак, обвинувачений продовжував кермувати та 31 березня був зупинений працівниками поліції нетверезим за кермом.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ВП №2 Стрийського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews