Лоукостер Bees Airline літатиме зі Львова до Києва

27.04.2021 16:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Новий український лоукостер Bees Airline готовий до запуску внутрішніх рейсів в Україні.

Читайте також

Ryanair оголосила про відкриття одразу 5 нових напрямків зі Львова до Італії
Wizz Air вирішив відкрити базу у Львові

Про це повідомив avianews.com генеральний директор перевізника Євген Хайнацький, пише - Четверта Студія.

26 квітня авіакомпанія отримала право літати з Києва до Львова, Одеси та Херсона без обмеження тривалості та частоти.

За його словами, зміна законодавства дозволить зменшити вартість авіаквитків на 20%, від чого виграють пасажири.

«Вони знову побачать тарифи при польотах по Україні в розмірі $ 15-20. Сподіваюся, після цього пасажиропотік істотно збільшиться », – спрогнозував Хайнацкий.

Гендиректор Bees Airline зазначив, що зараз внутрішньоукраїнські рейси нерентабельні для всіх авіаперевізників. За його підрахунками, для виведення на самоокупність рейсів тарифи ростуть вгору, і вже зараз середня ціна внутрішнього перельоту досягає 1500-1800 грн.

На сьогодні основним перевізником на рейсах по Україні є «Роза Вітрів». Авіакомпанія здійснює перельоти або анонсувала рейси з Києва до Дніпра, Львів, Одесу, Харків, Миколаїв, Херсон, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Чернівці, Кривий Ріг і Ужгород.

Внутрішня мережа МАУ складається з рейсів Київ-Одеса і Київ-Херсон. Польоти по Україні також здійснює «Мотор Січ» – з Києва в Запоріжжя, Одесу та Чернівці.

Лоукостер SkyUp в літньому сезоні 2021 року запустить внутрішні перельоти між регіонами України: зі Львова, Харкова і Запоріжжя до Одеси, із Запоріжжя до Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія