Розкриваємо секрети унікальної піци

29.04.2021 10:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Піца − краще рішення з будь-якого приводу. Сьогодні цим блюдом важко здивувати українців, але ресторанній мережі Domino's Pizza це вдалося.

5 переваг Домінос

Окрім секретів приготування, Domino's Pizza доставка піци №1. Відразу після приготування замовлення буде швидко доставлено кур'єром. До того ж, окрім швидкої доставки та унікального конструктора, серед переваг Домінос:

  • великий вибір видів піц та різноманітних начинок;

  • можливість відстежувати замовлення через трекер доставки − Pizza Tracker;

  • неймовірні акції − божевільний вівторок, -50% на кожну другу піцу, знижки на великі піци до -40% та багато інших вигідних пропозицій.

ТОП-3 інгредієнти для піци

Один із секретів Домінос полягає в трьох невід'ємних складових ідеальної піци:

  • м'яка і повітряна основа, від якої багато в чому залежать вкусо-ароматичні якості;

  • ніякого кетчупу − тільки фірмовий соус: гострий часниковий, томатний барбекю або вершковий сирний Альфредо;

  • великий вибір начинок − різноманітні сири, курка, копченості, риба, гриби, овочі, фрукти та інші інгредієнти.

Особлива родзинка Domino's полягає у бортах − можна вибрати борт Філадельфія з крем-сиром або HOT-DOG з сосискою.

Як створити ідеальну піцу?

Окрім класичних, фірмових, преміум та інших варіантів, Domino's пропонує створити піцу за власним смаком. Ця унікальна пропозиція можлива за допомогою онлайн-конструктора.

На вибір пропонується розмір і товщина основи, вилучення, заміна або додавання будь-якого інгредієнту. Можна замовити варіант без борту, а також з сирним бортиком або з сосискою.

Тестова доставка роботом-автомобілем від Домінос

За кордоном вже декілька років проводять тестування роботизованого доставлення піци Domino's автопілотованими роботами-машинами та дронами. Робот-кур'єр прокладає маршрут по GPS і доставляє гарячу піцу в спеціальних контейнерах. За стратегією розвитку бренду в Україні, крім використання велосипедів та електротранспорту, також розглядається впровадження альтернативних способів доставки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews