Стало відомо, які територіальні громади Львівщини найбагатші

Найбагатші і найбідніші територіальні громади Львівщини.

29.04.2021 20:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

За підсумками квартального звіту у департаменті фінансів Львівської ОДА підготували рейтинг територіальних громад Львівщини за доходами бюджету.

Читайте також

У Брюховичах написали звернення до Кабміну про створення ОТГ, незалежної від Львова

Перші два місця утримують Підберізцівська і Славська громади. Третє – Сокільницька ТГ. До десятки квартальних лідерів увійшли також Заболотцівська, Івано-Франківська, Пустомитівська, Солонківська, Мурованська, Давидівська і Турківська громади.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише - Щоденний Львів.

Стосовно лідерів за окремими показниками:

  • за рівнем виконання планів за доходами загального фонду без трансфертів (річного і квартального), а також динамікою надходжень порівняно з відповідним періодом минулого року лідирує Підберізцівська ТГ;
  • за рівнем виконання річного плану за доходами спецфонду без трансфертів – Грабовецько-Дулібівської ТГ;
  • щодо індексу податкоспроможності за доходами загального фонду без трансфертів (надходження на одного мешканця громади до аналогічного показника по області) – Славська ТГ;
  • за часткою доходів загального фонду без трансфертів у доходах з трансфертами з держбюджету – Сокільницька ТГ.

Останніми в квартальному рейтингу є Добросинсько-Магерівська, Ралівська, Журавненська, Белзька, Мостиська, Стрілківська, Глинянська, Рудківська, Яворівська і Великомостівська територіальні громади.

З детальними підсумками рейтингу можна ознайомитися тут.

Раніше департамент фінансів ЛОДА оприлюднював рейтинг громад за окремими фінансовими показниками за підсумками першого кварталу роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів