У Львові влада обіцяє демонтувати самовільно прибудовані балкони у багатоповерхівках

05.06.2021 20:34   Джерело: Четверта студія
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львові місцева влада пообіцяла прийняти рішення щодо самочинно влаштованого балкону та лоджії для квартири у житловому багатоповерховому будинку № 9 на вул. Володимира Великого.

Як пише «Четверта студія», таку відповідь надав адміністратор «Гарячої лінії міста Львова» у ФБ на звернення Ivan Nykyruj.

«Чи законна така прибудова розміром у пів будинку? Адреса: Володимира Великого, 9», – повідомив у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Ivan Nykyruj, який оприлюднив світлину самовільно прибудованих балконів.

У відповіді на дане звернення, адміністратор «Гарячої лінії міста Львова» зазначив: «як повідомили в РА Франківського району, розпорядженням районної адміністрації від 09.04.2021р № 126 зобов’язано власника квартири №78 будинку № 9 на вул. Володимира Великого, що перебуває на обслуговуванні ЖБК, провести демонтаж самочинно влаштованого балкону та лоджії для даної квартири. За інформацією Франківської РА, оскільки ці вимоги після отримання розпорядження власником не виконано, підпорядкованим районній адміністрації ЛКП буде складено відповідний акт та скеровано у РА для прийняття рішення щодо подальшого вирішення питання. Про результат повідомимо до 06.07.2021р».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта студія