У Палаці Потоцьких відбувся творчий вечір солістів Національної опери України

24.07.2021 11:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

21 липня  у Палаці Потоцьких відбувся творчий вечір солістів Національної опери України та випускників Національної музичної академії ім.П.Чайковського «З любов'ю до львів'ян!» Вечір складався з двох частин.

У першій прозвучали оперні арії, у другій – пісні та ансамблі української та світової класики. Автором ідеї, організатором та учасником концерту була Соломія-Іванна Іванчук. Виконавці – народний артист України, провідний соліст Національної опери України ім.Т.Г.Шевченка Олександр Дяченко, заслужений артист України, соліст Національної опери України імені Т.Г. Шевченка Володимир Тишков,  випускниця кафедри оперного співу Національної музичної академії імені ім.П.І. Чайковського Вікторія Мельник, асистент-стажист, випускниця кафедри оперного співу Національної музичної академії імені ім.П.І. Чайковського Оксана Гривнак, аспірант-стажист, випускниця кафедри оперного співу Національної музичної академії їм.П.І.Чайковського Соломія-Іванна Іванчук.

Під час творчого вечору було зібрано пожертву на створення та підтримку соціального підприємства для бездомних на півдні України, в Мелітополі, W&Mproduction. БФ Карітас Мелітополь та громада Парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, які опікуються цим підприємством з 2013 року, прагнуть інтегрувати бездомних людей у суспільство шляхом реабілітації та трудової реабілітації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews