Сфотографуй свій момент незалежності і бери участь фотоконкурсі «#ВІДНОВЛЕНІЙ30»

18.08.2021 18:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

З четвертого серпня ICOOLA.UA організовує фотоконкурс до Дня Незалежності України “Відновленій 30”. У партнерстві з відомимим львівськими фотографам буде обрано 3 переможці, а найкращі конкурсні роботи будуть представленні на фотовиставці.

У конкурсі можуть брати участь як професійні фотографи, так і любителі. У період з 4 по 24 серпня, кожен охочий може публікувати фотографії власного авторства, зроблені на iPhone в будь-який час. Конкурс буде проводитись вперше.

Мета конкурсу 

“Не всі знають, що незалежність України теж відновлена. Перша Незалежність України була проголошена 22 січня 1918 року текстом IV Універсалу, але згодом придушена більшовицькою владою. Відновлена Українська Незалежна Держава, проголошена 24 серпня 1991 року та є офіційною правонаступницею Української Народної Республіки (УНР). Саме тому, було прийнято рішення про створення фотоконкурсу, за допомогою якого ми популяризуємо тему “відновленої незалежності””.   – розповідає засновник компанії ICOOLA.UA Роман Крук.

Вимоги до конкурсу:

  1. Зробити фото на iPhone;
  2. Опублікувати на своїй сторінці в Instagram фото з хештегом #Відновленій30 та позначити ICOOLA.UA на фото;
  3. Підписатись на ICOOLA.UA;.

Редагування фотографії слід робити виключно за допомогою додатків з AppStore. 

Автори 3-х найкреативніших знімків отримають призи:

1 місце — ВІДНОВЛЕНИЙ iPhone 11 Pro;

2 місце — сертифікат на сервісне відновлення від ICOOLA.UA на 6000 тис. грн;

3 місце — сертифікат на сервісне відновлення від ICOOLA.UA на 4000 тис. грн.

Крім того, обов’язково збережіть оригінал фото для поліграфії, адже кожна з робіт має шанс попасти на виставку восени. Переможців обере журі: професійний фотограф Марта Сірко та представники нашого креативного відділу Інна Басок та Мирослав Трофимюк.  Результати конкурсу будуть опубліковані на інстаграм сторінці ICOOLA.UA не пізніше 25 серпня.

Компанія ICOOLA.UA займається відновленням пошкоджених та вживаних смартфонів і однією з перших в Україні прийняла рішення популяризувати відновлення та принципи сталого розвитку задля збереження довкілля та реалізації соціально відповідальних проєктів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews