Авто тернополянина потрапило в масштабну автопригоду неподалік Львова: загинула дитина (Фото)

29.08.2021 12:02   Джерело: Галас
Опубліковано : Львівський Новинар

У суботу, 28 серпня, на об’їзній дорозі Львова між Бережанами та Винниками трапилась масштабна ДТП за участі вантажівки, евакуатора та двох легкових авто. Відомо, що у аварії загинула 11-річна дівчинка, постраждали ще троє людей.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля DAF з напівпричепом, 64-річний мешканець Стрийського району, здійснив зіткнення з легковиком Honda, яким керував житель Тернополя віком 48 років.

 

Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілями Mitsubishi під керуванням 48-річного жителя міста Дубляни та Mercedes Sprinter, який перевозив причіп з автомобілями, за кермом якого перебував житель міста Бурштин Івано-Франківської області.

Внаслідок зіткнення у лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені водій та пасажирка Honda, а також водій Mitsubishi та його 11-річна пасажирка, також жителька міста Дубляни. Незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла від отриманих травм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас