З понеділка у Львові посилять карантинні обмеження

17.10.2021 21:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У понеділок, 18 жовтня, у Львові почнуть діяти посилені карантинні заходи, які можуть бути ще більше посилені з 1 листопада.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Так, з понеділка всі школи Львова йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Це стосується також установ позашкільної освіти, в тому числі музичних шкіл.

Бібліотеки будуть працювати лише на видачу книг.

У місті буде заборонене проведення масових заходів, крім тих, де учасники і організатори мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години і раніше до початку заходу.

Театри, музеї, кінотеатри, галереї, філармонія, органний зал зможуть працювати тільки для відвідувачів з сертифікатом вакцинації або негативним ПЛР-тестом. Кількість відвідувачів не має перевищувати 50% від загального числа місць

Об'єкти торгівлі, перукарні, салони краси і ТРЦ зможуть працювати тільки за умови вакцинації персоналу або наявності негативних ПЛР-тестів. Заповнюваність не може перевищувати половини від площ.

Установи громадського харчування зможуть працювати до 23:00 і за умови повної вакцинації персоналу або негативних ПЛР-тестів. Заповненість закладів не має перевищувати 50% від площ, не більше 4 осіб за столиком.

Крім того, якщо ситуація в місті не покращиться до 1 листопада, установи громадського харчування зможуть відвідувати тільки вакциновані або громадяни з негативним ПЛР-тестом.

Спортзали, готелі і хостели будуть працювати на таких же умовах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews