Захисник «Руху» звинуватив «Шахтар» у недотриманні принципів чесної гри

Захисник «Руху» Мілош Стаменкович дав коментар після матчу із «Шахтарем» (0:2) у 15-му турі УПЛ.

24.11.2021 09:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Наступний матч «Руху» запланований на 28-е листопада проти харківського «Металісту». Гра пройде в рамках української Прем’єр ліги. Хоч противники за показниками практично рівні, у букмекерській конторі 1хБет більшим фаворитом вважається львівська команда. ЇЇ перемога йде з вигідним коефіцієнтом 2.5, вікторія підопічних Олександра Призетка оцінюється в 2.7. Якщо за деяких причин офіційний сайт БК не відкривається, на сайті «Рейтинг Букмекерів» розповіли, де знайти актуальне 1хBet зеркало на сьогодні.

Як і прогнозували, матч для львівської команди був дуже важким. Як відмітив Стаменкович, фактично весь поєдинок команда оборонялася, але це дуже добре. Як зазначив футболіст, вони виконали на полі те, що ще домовлялися у роздягальні. Стаменкович вважає, що потрібно було спробувати взяти м'яч під свій контроль. Можливо, тоді гра пройшла б легше. 

Захисник львівської команди відмітив, що всі хлопці на цьому матчі були молодцями, адже відпрацювали на максимум. Стаменкович зазначив, що «Шахтар» - це топ-команда. І підопічні Леоніда Кучука доклали максимум зусиль, щоб отримати позитивний результат.

Також Мілош розповів, що не може зрозуміти гравців «Шахтаря», адже вони не дотримувалися правил фейр-плей і не повернули противникам м'яч після того, як на газоні лежав гравець львівської команди. Стаменкович додав, що це було дуже негарно з боку донецьких гравців. І на кінець зазначив, що «Шахтар» повинен завжди демонструвати всім, що вони велика команда.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews