На Львівщині жорстоко вбили 72-річного чоловіка

15.12.2021 12:02   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Львівський Новинар

У Червонограді 14 грудня трапилося жорстоке вбивство. 32-річний чоловік побив до смерті пенсіонера, з яким разом був у гостях.

 

Правоохоронці вже затримали підозрюваного. Йому загрожує в'язниця.

 

Зловмисник побив пенсіонера до смерті

Правоохоронцям 14 грудня надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Тарнавського, ймовірно, трапилося вбивство. Туди негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, слідчі та співробітники інших служб поліції.

У квартирі правоохоронці побачили тіло 72-річного жителя райцентру без ознак життя. Поліцейські встановили, що у той день загиблий перебував у гостях в знайомого. Окрім нього, там був ще один чоловік – 32-річний червоноградець.

Приблизно о 19:00 між гостями виник конфлікт. Молодший чоловік жорстоко побив пенсіонера. Медики встановили, що травми, які він завдав постраждалому, й стали причиною смерті.

 

 
 

Правоохоронці затримали підозрюваного

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника. Виявилось, що його вже притягали до кримінальної відповідальності. Чоловіка затримали.

Невдовзі зловмиснику повідомлять про підозру в "умисному вбивстві". Якщо провину червоноградця доведуть у суді, йому загрожуватиме від 7 до 10 років за ґратами.

Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування. Вони намагаються встановити усі обставини злочину. Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24 канал




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз