Компанія Carlsberg Ukraine підтримала наукову ініціативу Nobilitet

15.12.2021 15:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

10 грудня у Стокгольмі відбулось офіційне нагородження цьогорічних Нобелівських лауреатів. А напередодні події, 4 грудня, в UNIT.City відбулась п'ята Київська препаті вручення Нобелівки – Nobilitet. Головним партнером якої вже другий раз виступила компанія Carlsberg Ukraine.

NOBILITET – це ініціатива, створена з метою популяризації науки. Спочатку проєкт фокусувався на відкриттях, які отримали Нобелівську премію. Однак зараз ініціатива сприяє поширенню широкого спектра знань, що базуються на досягненнях науки, можливостях інтелекту, вірі у прогрес та гуманізмі.

Під час заходу спікери у форматі TED-лекцій розповіли хто і за що цьогоріч отримав Нобелівську премію. Генеральним партнером заходу стала компанія Carlsberg Ukraine. Загалом глобально Carlsberg підтримує наукові ініціативи вже понад 145 років.

«Фонд Carlsberg – один із найстаріших комерційних фондів у світі, який підтримує фундаментальні наукові дослідження та мистецтво. Голова правління Фонду є, водночас, і головою Наглядової ради Carlsberg Group, така практика започаткувалась ще в далекому 1876 році. В Україні Carlsberg Ukraine послідовно втілює глобальну програму зі сталого розвитку, знижуючи викиди вуглецю та зменшуючи використання води. Ми також працюємо над нівелюванням можливостей нещасних випадків на виробництвах та просуваємо принципи відповідального споживання пива. Тому ми з гордістю підтримали сьогоднішній захід, направлений на популяризацію науки, яка закладена у сенсі існування нашої компанії – варити пиво для кращого сьогодні та завтра», – прокоментувала Юлія Стельмах, старша директорка по роботі з органами державної влади та з корпоративних питань Carlsberg Ukraine.

У Carlsberg Group регулярно відстежують актуальні наукові розробки та рішення, аби вдосконалювати процеси та впроваджувати принципи сталого бізнесу, використовуючи новітні технології та надбання науки. Більше інформації про Фонд можна знайти тут.

Не зважаючи на той факт, що поки Україна не має власних Нобелівських лауреатів, ми маємо багато талановитих науковців, які співпрацюють чи співпрацювали з лауреатами. Тож така підтримка розвитку наукових ініціатив свідомим бізнесом, може значно прискорити появу першого українського Нобелівського лауреата.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews