У Львові відновлено роботу всіх інформаційних табло

ТОВ «Українські геоінформаційні системи» постійно працює над розробкою та впровадженням нових інформаційних сервісів для ефективної роботи громадського транспорту. Відтак, станом на сьогодні у Львові вже налагоджено роботу усіх інформаційних табло.

Як зауважує розробник програмного забезпечення, цього вдалося досягнути завдяки спільній та ефективній співпраці з ЛКП «Львівавтодор». Шляхом конструктивного діалогу та розуміння, ми проаналізували основні недоліки у роботі системи інформування пасажирів, а також врахували різноманітні прохання мешканців щодо коректного відображення інформації про прибуття міського транспорту.

Варто зазначити, що відтепер ТОВ «Українські геоінформаційні системи» забезпечує у Львові роботу всіх інформаційних табло на зупинках, завдяки власній системі управління громадським транспортом та інформування пасажирів. Таким чином, забезпечуємо роботу системи прогнозування про прибуття всього транспорту, систему відображення, і відповідно керування цими інформаційними табло та іншими джерелами відкритих даних.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба ТОВ «Українські геоінформаційні системи»