На об’їзній Львова сталася ДТП: постраждали троє дітей

20.12.2021 09:09   Джерело: galnet.fm
Опубліковано : Львівський Новинар

Напередодні, 18 грудня, близько 16-ї години на об’їзній Львова, що на автодорозі Київ — Чоп, сталася ДТП за участю автомобілів Subaru Outback та Skoda A7.

Попередньою причиною автопригоди є те, що один із учасників не переконався у безпечності виїзду з другорядної дороги на головну. Унаслідок автопригоди постраждали троє дітей: 2-річний хлопчик, 11 та 13-річні дівчата. Їх шпиталізували до дитячої лікарні. За спостереженнями патрульних, дитячих автомобільних крісел чи інших засобів безпечного перевезення дітей в автомобілі не було, – повідомляють у пресслужбі Патрульної поліції у Львівській області.

Як додають правоохоронці, за 11 місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 371 ДТП за участю дітей. З них 324 автопригоди з постраждалими, в яких 382 дитини травмувалися та 18 загинули. До речі, 203 травмованих і 11 загиблих дітей були пасажирами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galnet.fm