За вчинення розбою на Червоноградщині нападнику повідомлено про підозру

31.12.2021 21:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру 45-річному чоловіку за фактом вчинення розбою (ч. 3 ст. 187 КК України).

За даними слідства, 26 грудня поточного року підозрюваний шляхом обману проник у володіння літньої жінки, здійснивши розбійний напад, розпилив їй в обличчя невідому речовину та заволодів заощадженнями потерпілої у сумі більше як 10 тис грн.

Після нападу чоловік залишив домоволодіння потерпілої, однак, завдяки злагодженим діям правоохоронців особу нападника та його місцеперебування вдалося знайти за гарячими слідами. У скоєному підозрюваний зізнався.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews