Лампочки: характеристики та види джерел світла

08.04.2022 09:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Освітлювальні прилади відрізняються за численними параметрами, а основа їхнього світла – це правильно вибрані лампочки. Важливо враховувати потужність, температуру кольору, показники споживання, розміри та багато іншого. Неправильно обране світло стане проблемою, адже це спричинить створення дискомфорту для людини.

Лампи розжарювання

Найпростіший, недорогий, але нині не дуже ефективний варіант. Єдиний плюс – це природна передача кольору і низька вартість. Небагато ламп розжарювання прослужать 1000 годин. Сьогодні лампочки Brille цього типу використовуються рідко. Їх поступово витісняють сучасні моделі з найкращими характеристиками.

Галогенні лампи

Принцип побудови схожий із звичайними лампочками, але показники світловіддачі зовсім інші. Це стає можливим завдяки використанню галогенів усередині лампи. Подібні вироби часто використовують у точкових світильниках за рахунок невеликих габаритів. Приблизний термін служби – 4000 годин.

Виробники пропонують кілька варіантів виконання:

  • лінійні лампи, доповнені з обох боків контактами;
  • з подвійною колбою та цоколем E14 або E27;
  • капсульні, де замість цоколя використовують два контакти;
  • з відбивачем, де у колбі є дзеркальний рефлектор.

Подібні лампи часто встановлюються в пристрої, де є плавний запуск. Це дозволяє зберегти техніку в ідеальному стані.

Світлодіодні лампи

Найбільш економні та одні з найефективніших способів забезпечити нормальне джерело світла. Популярність пояснюється двома причинами:

  • низьке споживання енергії;
  • тривалий термін служби – продукція високої якості слугує до 50000 годин.

Виробники пропонують величезний асортимент варіантів ламп. Є вуличні лампочки для виробництва, домашнього застосування, антивандальні, автомобільні і т.д. Елементи розжарювання відсутні, тому можна застосовувати світлодіоди в комплексі з натяжними стелями та іншими спорудами.

«Brille» – найкращі лампочки з доставкою

Асортимент магазину «Brille» включає не лише лампи, а й велику кількість світильників різного типу. Бажаючі можуть відвідати один із 25 магазинів на території України, щоб наочно оцінити якість та функціонал продукції з наступним вибором.

Доставка також працює. На сайті спрощується підбір та аналіз завдяки наявності великої кількості характеристик та параметрів. Візуальна оцінка забезпечується за рахунок фотографій та відео, а додаткову інформацію завжди можна уточнити у менеджерів магазину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews