Під час боїв у Попасній загинув слідчий ДБР зі Львова

11.05.2022 21:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Під час боїв у Попасній загинув слідчий територіального управління ДБР Львова Любомир Савчук. Про це повідомили на Facebook-сторінці теруправління.

У 2014 Любомир у складі 24-ї механізованої бригади імені Данила Галицького виконував бойові завдання на Луганщині. З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України працював над виявленням диверсійних груп на території Львівщини, а згодом пішов добровольцем на фронт.

"Веселий, розумний, ерудований, відповідальний. В теруправлінні, в якому працював майже з початку його створення, розслідував військові злочини та факти хабарництва. А ще був закоханий у футбол – в його колекції чимало спортивних трофеїв, був найкращим воротарем серед команд ДБР", – йдеться у дописі ТР ДБР Львова.

"Я йду воювати за майбутнє України. Бо як інакше дивитися в очі своїм дітям, що скажу, коли спитають, а де ти був, коли Росія напала на Україну?", – так говорив Любомир друзям і колегам.

У Любомира залишилася дружина і маленька донька.

Похорон завтра, 12 травня, на 12 год в с. Старий Яричів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews