Майже 80 підприємств у Львові повністю або частково належать росіянам

12.05.2022 18:07   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Львівський Новинар

Близько 80 підприємств, які зареєстровані на території Львова, повністю або частково належать росіянам.

Цю інформацію передали військовій адміністрації, розповів мер Львова Андрій Садовий.

Влада пропонує націоналізувати будівлі

Садовий зазначив, що нещодавно прийняли закон про націоналізацію. Завдяки ньому можна зробити так, щоб у Львові та всіх інших містах України не було навіть маленької частинки, яка може належати державі-агресорці.

Тому 4 травня на засіданні президії конгресу місцевих та регіональних влад запропонували націоналізувати будівлі, які розташовані на території Львівського автобусного заводу "ЛАЗ".

Там хочуть збудувати індустріальний парк

Завод належить росіянам ще з 90-х років. Міський голова відзначив, що це величезна територія біля центру міста. Там хочуть збудувати муніципальний індустріальний парк.

Територія може бути базовою локацією для виробництва електромобілів. За словами Садового, вже є західні інвестори, які готові запустити виробництво електродвигунів. Таким чином це створить нові робочі місця для львів’ян та українців, які змушені шукати собі новий дім.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24 канал