Львівські музиканти збирають кошти на автомобіль для воїнів-земляків

08.06.2022 15:10   Джерело: troyitske.city
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівські музиканти як можуть допомагають землякам, що захищають наразі країну від ворога. Вони збирають кошти на військовий автомобіль. Автівка буде передана для 80-го десантно-штурмового батальйону, який тримає оборону України на східному напрямку, а саме на Луганщині. На першому благодійному концерті зібрали більше 50 000 тисяч гривень.

6 червня на центральній площі Львова біля Ратуші дві години звучала жива оркестрова музика.

Автор: Марія Соколова

Ведучий концертної благодійної програми Анатолій Козак каже: “Це був перший благодійний концерт оркестру, під час якого розпочався збір коштів на військовий автомобіль. За концерт було зібрано 38 792 гривні, 40 доларів та 50 злотих. Початок є”.

Автор: Марія Соколова

Концерт розпочався ввечері о 18.30. В репертуарі музикантів більш як 20 композицій, серед яких українські народні та патріотичні пісні, власні перформанси та світові хіти. Окремі твори виконувались у супроводі хореографічних колективів.

Автор: Марія Соколова

Послухати оркестр на площі зібралися львів'яни та гості міста, які час від часу долучались до спільного виконання пісень. Серед популярних пісень - “Стефанія”, “Ой у лузі червона калина”, “Україна переможе”.

Автор: Марія Соколова

Львів'янка пані Неля каже: “На концерт військового оркестру прийшли всією родиною, навіть маленька донечка Валерія у захваті. Наші військові потребують підтримки, тому ми тут”.

Автор: Вікторія Кайдаш

Оркестр Львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного співали та грали на благодійному концерті в підтримку Збройних Сил України в рамках мистецько-патріотичної акції “Час обрав нас”. Надалі акція триває і всі охочі можуть взяти участь у зборі коштів для захисників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: troyitske.city