Захищатиме Україну з неба: у Львові прощатимуться з 44-річним Героєм

25.06.2022 09:04   Джерело: lviv.media
Опубліковано : Львівський Новинар

Сьогодні, 25 червня,  у Львові прощатимуться з Героєм Олегом Коліушем, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомила Львівська міська рада.

“Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до церемонії прощання та утриматися на цей час від проведення розважальних заходів та святкувань”, – йдеться в повідомленні.

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, в 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Львів’янин Олег Коліуш навчався у ліцеї №37 Львівської міської ради. Опісля освоїв професію автослюсаря. Воював в зоні проведення АТО. Після повномасштабного вторгнення росії, вдруге прийняв рішення боротися із російськими загарбниками.

Солдат. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних сил України. Боронив Україну на території Луганської області. У Олега Коліуша залишилися батьки, сестра та племінники.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.media