Правоохоронці Львівщини розшукують двох людей, які зникли в один день

26.06.2022 12:13   Джерело: drohobych.city
Опубліковано : Львівський Новинар

Дрогобицькі правоохоронці розшукують двох людей, які зникли безвісти. Зниклі мають статус внутрішньо переміщених осіб. Вони 21 червня покинули свої тимчасові помешкання та до цього часу не повернулись.

21 червня зникла 37-річна Тетяна Шенкаренко, мешканка Михайлівки, Михайлівського району Запорізької області. Вона жила в Соціальному центрі матері і дитини Львівської області. У прихистку лишився її однорічний син.

Особливі прикмети: волосся темне, довге, очі карі, худорлявої тілобудови. Була одягнута в джинсовий костюм, кросівки чорного кольору. Із собою мала жовту сумку через плече.
 

Цього ж дня, 21 червня, о 18.00 вийшов з гуртожитку, де мешкав, і не повернувся 85-річний Геннадій Борщевський, мешканець міста Краматорськ Донецької області.

Одягнений у штани зелено-коричневого кольору, взуття синього кольору в сіточку, светр сірого кольору. Пересувається за допомогою однієї тростини.
 

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування Геннадія Борщевського або Тетяни Шенкаренко, зателефонувати за номером 097 103 3441 або 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: drohobych.city