Львівщина отримала 80 тонн гуманітарної допомоги зі США

27.06.2022 18:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Волонтери американського благодійного фонду Help Heroes Of Ukraine продовжують допомагати українському війську та громадянам, які постраждали від російської агресії. За чотири місяці війни, вони передали допомоги на понад $10млн.

Зокрема днями гуманітарний штаб при Львівській ОВА отримав близько 80 тонн гуманітарної допомоги. Серед речей – засоби гігієни, медикаменти, одяг, постільна білизна, їжа для тварин, тощо. Як зазначив координатор гуманітарного штабу Юрій Соболь,  допомога зараз вкрай необхідна, бо її потоки зменшилися, а кількість людей, які потребують підтримки, збільшується. 

«Львівський штаб за 120 днів війни прийняв 20 тисяч тонн допомоги. Проте війна не закінчується, а допомоги потребують все більше людей. Найбільше потребуємо зараз - це їжі. Оскільки зараз є дуже багато переселенців. Не тільки через військові дії, а й через важку економічну ситуацію люди потребують багато чого»,– розповів Юрій Соболь.

Усю отриману допомогу волонтери штабу розподілять по всіх куточках України, зокрема відправлять на фронт захисникам.

«Американці та українці, які проживають у США, стежать за подіями. Вони переживають за Україну, вони хочуть допомогти, приходять у фонд та запитують “Що потрібно? Як ми можемо допомогти?” Хтось приносить необхідні речі,а хтось допомагає фінансово»,– зазначили у прес-службі Help Heroes Of Ukraine.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews