Львівщина опинилась серед лідерів програми "єРобота"

07.11.2022 10:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів з найбільш успішних проєктів програми "єРобота", поступившись місцем Київщині.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація, передає "Еспресо.Захід". 

Відомо, що ще 35 заявників, документи яких розглядала комісія Львівського ОЦЗ, вибороли право на отримання 8,5 млн грн для організації або розширення підприємницької діяльності. Як результат, в області додатково створять 74 нових робочих місця у таких сферах економіки як оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів, переробна промисловість тощо.

Загалом від старту програми "єРобота" Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 191 претенденту із Львівщини. Відповідно до їх бізнес-планів в області загалом створять 435 нових робочих місць. Кошти для розгортання бізнесу вже надійшли 41 заявнику, решта – 150 – ще очікують на фінансування.

"Мікрогрант у розмірі до 250 тис. грн надають для придбання обладнання, закупівлі сировини та матеріалів, покриття витрат на оренду, лізинг та інші потреби, необхідні для розвитку підприємницької діяльності. Основна умова – створення не менш як одного робочого місця", – додають у Львівській ОВА. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews