В центрі реабілітації «Незламні» у Львові потерпілих українців допоможе протезувати Carlsberg Ukraine

30.11.2022 23:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Компанiя Carlsberg Ukraine пiдтримала Нацiональний реабiлiтацiйний центр «Незламнi» (UNBROKEN). 

«Україна та її громадяни – незламнi. Наша компанiя пишається тим, що Львiв стане мiстом, де з’явиться перша комплексна екосистема реабiлiтацiї для жертв вiйни. Ми пiдтримуємо проєкт, бо вiримо в Україну, українцiв та нашу незламнiсть», – коментує генеральний директор Carlsberg Ukraine Олег Хайдакiн.

За словами мiського голови Львова, «Незламнi» має стати одним iз найбiльших реабiлiтацiйних центрiв, який не має аналогiв. Адже нинi у львiвських медзакладах лiкуються з рiзними травмами понад 1000 людей, що постраждали вiд вiйни. Тому є великий запит на отримання комплексної реабiлiтацiйної допомоги.

Кошти вiд благодiйного внеску Carlsberg Ukraine пiдуть на придбання та встановлення найкращих бiонiчних протезiв для вiйськових та цивiльних, якi втратили кiнцiвки пiд час вiйни.

До благодiйного внеску компанiї приєдналася ТМ «Львiвське» з iнiцiативою «Лев Матчу». Нацзбiрна України з футболу 27 вересня провела вирiшальний матч в турнiрi Лiги нацiй УЄФА зi збiрною Шотландiї. Нацiональний спонсор збiрної України з футболу ТМ «Львiвське» разом iз вболiвальниками активно пiдтримали нашу команду. А безумовним позитивним пiдсумком зустрiчi для всiх українцiв стала фiнансова допомога, що була зiбрана пiд час визначення найкращого гравця збiрної — «Лева матчу». Кожен голос фанiв, що був вiдданий пiд час голосування, ТМ «Львiвське» конвертувала у пiдтримку проєкту «Незламнi».

Нагадаємо, що Carlsberg Ukraine не вперше пiдтримує гуманiтарнi iнiцiативи у Львовi. Компанiя також взяла участь в облаштуваннi мiстечка для переселенцiв «Марiуполiс», що на Сиховi. А також у спiвпрацi з данським проєктом Bikes4Ukraine доставляє в мiсто велотранспорт для ВПО, щоб полiпшити їхню мобiльнiсть у мiстi.

***

Carlsberg Ukraine — частина Carlsberg Group, однiєї з провiдних пивоварних Груп у свiтi з великим портфелем брендiв пива та iнших напоїв. У складi Carlsberg Ukraine – заводи в Запорiжжi, Києвi та Львовi. В портфель Carlsberg в Українi входять пиво, сидр та безалкогольнi напої таких торговельних марок, як «Львiвське», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664,  «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley’s Garage та iнших. Пiд час вiйни в Українi Carlsberg Group ухвалила рiшення про припинення бiзнесу в росiї та вихiд iз ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мiльйонiв данських крон на допомогу Українi. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в рiзнi регiони України. Компанiя надає фiнансову пiдтримку благодiйним фондам та органiзацiям у рiзних мiстах i регiонах країни задля пiдтримки гуманiтарних iнiцiатив. Бiльш детальну iнформацiю можна отримати на сайтi https://carlsbergukraine.com/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews