Львівобленерго повідомило про оновлені графіки відключень

16.12.2022 00:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через масовані обстріли агресора "Укренерго" створило графіки відключень електроенергії.

Масовані обстріли критичної інфраструктури в областях України спонукали створити певні умови для стабілізації енергетичної системи держави. Зокрема, було впроваджено графіки вимкнень електроенергії. 

Як зазначають у "Львівобленерго", електроенергія для жителів Львівщини подаватиметься двічі на добу по чотири години. В інші години доби слід бути готовим до відключень. Як тільки ситуація в енергосистемі стає кращою, графіки корегуються і є ймовірність подавати світло на годину довше. 

Графік подачі електроенергії, розроблений для трьох груп споживачів, дивіться за посиланням.

null

 

null

 

null

Вказаний час відключень може збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні. Електроенергія може бути відсутня також з інших причин, зокрема через аварії або ремонтні роботи в електромережах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews